HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα επικράτησαν του Σκεπαστού στο τοπικό ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με επικράτηση των Καλαβρύτων με 1-0, ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι με το Σκεπαστό. Ανώτερα τα Καλάβρυτα πίεσαν την ομάδα του Σκεπαστού...

Με επικράτηση των Καλαβρύτων με 1-0, ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι με το Σκεπαστό. Ανώτερα τα Καλάβρυτα πίεσαν την ομάδα του Σκεπαστού η οποία με πολυπρόσωπη άμυνα δεν άφηναν διαδρόμους. Δύο φάσεις έκριναν τον αγώνα. Η πρώτη στο 64' λεπτό όταν τα Καλάβρυτα κέρδισαν καθαρό πέναλτι και εκτέλεσε ο Θ. Αναναγνωστόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Σκεπαστού έκανε 4 βήματα  (όπως δείχνει και το βίντεο) και απέκρουσε. Ο διαιτητής Βαβίλης έδειξε επανάληψη ορθά. Οι διαμαρτυρίες των παικτών και του προπονητή του Σκεπαστού ήταν έντονες με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο ποδοσφαιριστής Μάκης Βραχλιώτης. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε: "Στο 64' απεβλήθη ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Σκεπαστού Βραχλιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι σε απόφαση του διαιτητή διαμαρτηρήθηκε έντονα, λέγοντας του "τι έδωσες ρε άσχετε"."

Στην επανάληψη της εκτέλεσης του πέναλτι ο παίκτης των Καλαβρύτων Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος έστειλε την μπάλα εσκεμμένα άουτ και όπως δήλωσε δεν ήθελε η ομάδα του να επικρατήσει η ομάδα μας με μια φάση που προκάλεσε αντιδράσεις. Το γκολ τελικά ήρθε λίγο αργότερα με μια εξαιρετική λόμπα του Θ. Κουτρουμάνη που "κρέμασε" τον Παπαδημητρόπουλο.

Τα Καλάβρυτα σε σταθερή ανοδική πορεία, παραμένουν για πέμπτη αγωνιστική αήττητα ενώ το Σκεπαστό παραμένει στην τελευταία θέση του Βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη.   


Διαιτητής: Βαβίλης Διονύσιος
Βοηθοί: Θανόπουλος Παναγιώτης, Ψιμάρνης Μιχάλης
Καλάβρυτα: Λέσης, Τζόβολος, Αλεξόπουλος (78' Μπαχάς), Φάκος (59΄Κουτρουμάνος), Ντάλλας, Παπαδόπουλος, Καμβεράς (74' Καμβερας), Δημόπουλος, Αναγνωστόπουλος Θ. (86΄Τσαβαλάς), Αναγνωστόπουλος Γ., Μάρης
Σκεπαστό: Παπαδημητρόπουλος, Τραγότσαλος, Ντόκος, Παπαβραμόπουλος, Τζόβολος, Κανελλόπουλος, Καράμπελας, Τζήμας, Σταθόπουλος, Βραχλιώτης, Παρίσης (66' Τραγότσαλος Π.)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.