HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο «Όχι» στην έκδοση των 8 Τούρκων είπε η ελληνική δικαιοσύνη

Ομόφωνα, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, απέρριψε το τρίτο αίτημα των τουρκικών αρχών για να εκδοθο...

Ομόφωνα, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, απέρριψε το τρίτο αίτημα των τουρκικών αρχών για να εκδοθούν στην Τουρκία οι «8» Τούρκοι αξιωματικοί.
Οι δικαστές χαρακτήρισαν αόριστες τις κατηγορίες που αποδίδονται στους «8» υπογραμμίζοντας πως δεν προσκομίστηκαν νέα στοιχεία που να ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα. Παράλληλα, αποφάνθηκαν πως υπάρχει ο κίνδυνος να μην έχουν δίκαιη δίκη και να υποστούν βασανιστήρια στην περίπτωση που εκδοθούν.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε πως σε ό,τι αφορά στα τρία πρώτα αδικήματα «εισάγονται απαραδέκτως» καθώς δεν υπάρχουν νέα στοιχεία, ενώ σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα αδικήματα είτε είναι παντελώς αόριστα είτε δεν επιτρέπεται η έκδοσή τους.

Σε κάθε περίπτωση, είπαν οι δικαστές, υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες για μη δίκαιη δίκη και κίνδυνος οι «8» να υποστούν βασανιστήρια, απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.