Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας...

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για ηθική αυτουργία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος πριν τρεις ημέρες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας αφαίρεσε από στύλους διανομής εναέριου δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος 1.200 μέτρα χάλκινα καλώδια, καθώς επίσης και την καλωδίωση παροχής αρδευτικού ρεύματος  υποσταθμού, συνολικής αξίας περίπου 4.500 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση του νόμου περί ζωοκτονίας
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από την 01-08-2017 έως την 31-10-2017 προέβησαν στη θανάτωση τριών σμηνών μελισσών, οι οποίες βρίσκονταν σε ισάριθμες κυψέλες, στη Μπουφουσκιά Αχαΐας, είτε ψεκάζοντας αυτές με εντομοκτόνο είτε φράζοντας την είσοδο των κυψελών,  ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.