HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειτορία, Τριπόταμα και Σοπωτό στο «40ό Ράλι Αχαιός» (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε χθες βράδυ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το 40ο Ράλι Αχαιός, τοο μεγάλο event του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο φετινό ράλ...

Ξεκίνησε χθες βράδυ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το 40ο Ράλι Αχαιός, τοο μεγάλο event του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Στο φετινό ράλι συμμετέχουν και οι Καρούζος - Μπράβος  από την Κλειτορία με Τoyota Corola GT και Αθανασόπουλος Ανδρέας (από το Σοπωτό) - Ανδριόπουλος Ανδρέας (από τα Τριπόταμα) με Peugeot 205 Rallye 
Η επίσημη εκκίνηση του 40ου Ράλλυ Αχαιός δόθηκε χθες το απόγευμα στην καρδιά της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου σε μια λαμπρή εκδήλωση με το σήμα της εκκίνησης να δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας κ. Αλεξόπουλος
Πρόκειται για το σημαντικότερο αγώνα που γίνεται στην περιοχή μας στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τον οποίο διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, με απόλυτη επιτυχία κάθε χρόνο.
Στην διοργάνωση παίρνουν μέρος ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα της οδήγησης, ενώ ειδικά φέτος οι συμμετοχές είναι αρκετές, με τους οδηγούς να θέλουν να πετύχουν τους καλύτερους χρόνους που μπορούν. Ο αγώνας προσμετράται στο Κύπελλο Ράλλυ Νοτίου Ελλάδας, ενώ το 40ο Ράλλυ θα κορυφωθεί την Κυριακή με τις ειδικές διαδρομές.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές. Η πρώτη είναι το ανηφορικό στην αρχή και το τεχνικό μετά τη μέση του «Σαλμενίκο», ενώ η δεύτερη είναι η ειδική διαδρομή «Αργυρά», δηλαδή η πασίγνωστη ανάβαση Πιτίτσας με κατηφορική φορά.
Δείτε φωτογραφίες των Καλαβρυτινών πληρωμάτων από την πλατεία Γεωργίου την ώρα της πανηγυρικής εκκίνησης του αγωνιστικού event.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.