HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη 28χρονη για διαρρήξεις καταστημάτων

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια Ελληνίδα, 28 ετών, σε βάρος της οποί...

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια Ελληνίδα, 28 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία "η δράστιδα διέρρηξε κατάστημα ανταλλακτικών μοτοσικλετών και αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Αστυνομικοί της  Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή, ενήργησαν άμεσα αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της 28χρονης και τη σύλληψή της, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον παθόντα.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι η δράστιδα τις τελευταίες ημέρες είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές σε καταστήματα στην Πάτρα.

Αναλυτικότερα :

•       Λίγη ώρα πριν τη σύλληψή της, είχε διαρρήξει παιδότοπο, ερευνώντας όλους τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
•       Την 05/03/2018 το βράδυ, είχε διαρρήξει τον ίδιο παιδότοπο, όπου είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.
•       Την 24/02/2018 το βράδυ, είχε διαρρήξει ζαχαροπλαστείο, αφαιρώντας μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, διάφορα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Η συλληφθείσα, η οποία έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.