Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρωτιά για το 12ο ΓΕΛ Πατρών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελική φάση στο Γαλάτσι με περισσότερους από 3000 συμμετέχοντες – Σχολεία της Αχαΐας και Ηλείας στις πρώτε...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελική φάση στο Γαλάτσι με περισσότερους από 3000 συμμετέχοντες – Σχολεία της Αχαΐας και Ηλείας στις πρώτες θέσεις!

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με 1230 μαθητές/τριες, 265 προπονητές/τριες και ανάλογο πλήθος την Κυριακή 4 Μαρτίου η τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018. Εκατοντάδες μαθητές όλων των ηλικιών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, βρέθηκαν στο κλειστό ολυμπιακό γυμναστήριο Γαλατσίου έχοντας πάρει πρώτα την πρόκριση από την περιφέρειά τους, όπως και από τη Δυτική Ελλάδα.

Στην OPEN κατηγορία Λυκείου, το 12ο ΓΕΛ Πατρών κατέλαβε την 1η θέση με την κατασκευή τους η οποία λειτουργεί με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και περιέχει αυτοματισμούς που λύνουν προβλήματα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, σύμφωνα με το θέμα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.