Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με επιτυχία η 1η Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Σκάκι Μαθητών

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Ομιλο Καλαβρύτων διοργάνωσαν με επιτυχία την 1η...

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Ομιλο Καλαβρύτων διοργάνωσαν με επιτυχία την 1η Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Σκάκι Μαθητών για την Περιφέρεια Καλαβρύτων και το Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι για το 2018.
Οι αγώνες ήταν οι Προκριματικοί και πραγματοποιήθηκαν με Ελβετικό Σύστημα πέντε γύρων την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην φιλόξενη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Καλλιμανοπουλείου (ΚΕΔΙΚ). Ελαβαν μέρος -παρουσία 120 ατόμων μεταξύ των οποίων, φίλοι του Σκάκι, συγγενείς, γονείς και κηδεμόνες- συνολικά 51 σκακιστές. Διευθυντής Αγώνων ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Νικόλαος Ραζής, επικεφαλής Διαιτητής ο Χαρίλαος Σιέμπος και διαιτητές αίθουσας οι Ρεγγίνα Βασιλάτου, Ηλία Ερμείδη και Θεοδόση Παναγόπουλο.
Τα μέλη του ΣΕΠΟΚΕ Κυριακή Γεωργιάδου, Γιώργος Τζουμάκης, Σωτηρούλα Ερμείδου έδωσαν τα αναμνηστικά διπλώματα και στους 51 αθλητές. Ο 1ος νικητής κάθε τάξης κέρδισε κύπελλο. Μετάλλια έλαβαν ο 2ος και ο 3ος Μαθητής, καθώς και η 1η (τουλάχιστον) μαθήτρια κάθε τάξης. Προκρίθηκαν στα Ημιτελικά της Πάτρας, όσοι συγκέντρωσαν το 51% της βαθμολογίας (3 πόντους). Στο ΟΠΕΝ, 1ος κατετάγη Θανάσης Πετρόπουλος, 2ος ο Γιώργος Γιοβάς και 3ος ο Σταύρος Πετρόπουλος (αθλητές).
Στα Λύκεια πρώτευσε ο Τέκι Λανάι, με 2ο τον Χαράλαμπο Κοντή (και οι δύο από το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων, αθλητές ΣΕΠΟΚΕ), 3ο τον Αλί Χιλλάε από το ΕΠΑΛ Καλαβρύτων (Ομάδα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων ΕΕΣ) και 1η στα κορίτσια η Μαρία Φεϊζουλά του ΓΕΛ Καλαβρύτων. Στον χαιρετισμό του ο κ. Ραζής εξήρε τα θετικά αποτελέσματα που το ζατρίκιο επιφέρει ειδικά στον χαρακτήρα των παιδιών και ανανέωσε το ραντεβού για την Ημιτελική Φάση που θα γίνει στην Πάτρα στις 10 (ομαδικό πρωτάθλημα) και 11 Μαρτίου (ατομικό πρωτάθλημα) και τον Τελικό των Πανελληνίων Μαθητικών Πρωταθλημάτων στην Αθήνα, το διάστημα 31 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.