Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινούν οι αιτήσεις για σπουδές στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus+

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου διοργάνωσε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τα θέματα της φοιτητικής κινητικότητας του προγρά...

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου διοργάνωσε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τα θέματα της φοιτητικής κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο.

Η εκδήλωση, που απευθυνόταν και στα Τμήματα του Αγρινίου μέσω τηλεδιάσκεψης, προσέλκυσε μεγάλο αριθμό φοιτητών όλων των επιπέδων, ενώ παρευρέθησαν μέλη ΔΕΠ / Συντονιστές Erasmus και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου τέθηκε πλήθος εμπεριστατωμένων ερωτήσεων.

Προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση ανά πάσα στιγμή, η εκδήλωση έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό σταθμό του Πανεπιστημίου UPWebTV (https://uptv.upatras.gr/(link is external)).

Υπενθυμίζουμε ότι την περίοδο αυτή προετοιμάζονται οι αιτήσεις του επόμενου ακαδημαϊκού έτους για σπουδές στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus+ και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων είναι στη διάθεση όλων των εμπλεκομένων (φοιτητών / συντονιστών / υπαλλήλων), για να δεχτεί ερωτήσεις και να βοηθήσει στην αναζήτηση Ιδρυμάτων και την κατανόηση της διαδικασίας.

Οι αιτήσεις των φοιτητών θα υποβληθούν το διάστημα 19 Φεβρουαρίου  5 Μαρτίου 2018 ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας: https://erasmus.upatras.gr/(link is external). Η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση: https://www.upatras.gr/el/node/7432.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.