HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε κλίμα σύμπνοιας η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Δρυμοτών

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα σύμπνοιας και διάθεσης για δημιουργία, με τη συμμετοχή του απαιτούμενου αριθμού μελών και φίλων έγινε χθες Κ...

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα σύμπνοιας και διάθεσης για δημιουργία, με τη συμμετοχή του απαιτούμενου αριθμού μελών και φίλων έγινε χθες Κυριακή 25 Φερβρουαρίου 2018 στην αίθουσα της "ΠΑΝΚΑΛΑΒΡΥΤΗΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ" η Γενική Εκλογοαπολογιστηκή Συνέλευση του Συλλόγου των απανταχού Δρυμοτών και η εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το απερχόμενο Δ.Σ ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους για την εμπιστοσύνη,τη συνεργασία και τη καλή διάθεση που μας έδειξαν αυτά τα 2 χρόνια,στα οποία υπηρετήσαμε το Σύλλογο με ανιδιοτέλεια και όραμα.Οι δραστηριότητες που μέχρι σήμερα υπήρχαν στο Σύλλογο θα συνεχιστούν, θα γίνει δε προσπάθεια διευρύνσεως και εμπλουτισμού των δραστηριοτήτων και μεγαλύτερης συμμετοχής από τους συγχωριανούς.
Όλα τα μέλη του Νέου Δ.Σ που εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά είναι οι παρακάτω:
1. Καραμπούλης Μιλτιάδης του Γεωργίου
2. Μαυραγάνη Ευγενία ( Τζένη ) του Παντελή
3. Μοσχίδου - Μπουζιώτη Μαρία ( Μαριάνα ) του Ηρακλή
4. Μωραίτης Νικόλαος του Χρήστου
5. Παπαγεωργίου Θεοφάνης του Χρήστου
6. Χριστοδουλόπουλος Αθανάσιος του Θεοδώρου
7. Χριστοδουλοπούλου Σταματούλα ( Μάτα ) του Παναγιώτου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. Γιαννακοπούλου Μίνα του Βασιλείου
2. Μαυραγάνης Ιωάννης του Σωτηρίου
3. Μοσχίδης Αργύρης του Αλεξάνδρου. 
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας που με τη σημερινή τους παρουσία ,τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με τη ψήφο σας, πήραμε δύναμη και ενέργεια να κρατήσουμε ζωντανό το Σύλλογο στη δύσκολη χρονική περίοδο που όλοι βιώνουμε.
Ευχαριστούν ιδιαίτερα, τον Πρόεδρο της Πανκαλαβρυτινής Ενωσης κο Δημήτρη Βαρβιτσιώτη και το Δ.Σ της Ενωσης για τη παραχώρηση της αίθουσας ώστε να πραγματοποιήσουμε τις εκλογές μας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.