HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την  2α του μηνός Μαρτίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή κα...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την  2α του μηνός Μαρτίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 14.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την αγορά Αξονικού Τομογράφου από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση – Σπήλαια Λιμνών καστριών και τη δωρεά του στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

2. Περί εορτασμού του Πολιούχου των Καλαβρύτων, Αγίου Αλεξίου, στις 17 Μαρτίου 2018.

3. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων για: α) τα προεπαναστατικά γεγονότα στην Τ.Κ. Λιβαρτζίου στις 11 Μαρτίου 2018, β) τα προεπαναστατικά γεγονότα της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις Τ.Κ. Τουρλάδας και Λυκούριας, στις 11 Μαρτίου 2018, γ) την επέτειο απελευθέρωσης των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου 2018, και δ) την Εθνική Παλιγγενεσία στις 25 Μαρτίου 2018, στην Αγία Λαύρα.

4. Περί της υπ’ αριθμ. 1/1-2-1018 απόφασης του ΔΜΚΟ για την έγκριση του Απολογισμού του ΔΜΚΟ, οικον. έτους 2017.

5. Περί της υπ’ αριθμ. 6/1018 απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου, του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, για την έγκριση του Απολογισμού του Κ.Π.Ν.&.Α. Δ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, οικον. έτους 2017.

6. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 2/2018 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου, του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (ΔΜΚΟ), «περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης –τροποποίησης του προϋπολογισμού του ΔΜΚΟ, οικον. έτους 2018».

7. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 7/2018 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου, του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, «περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης –τροποποίησης του προϋπολογισμού του Κ.Π.Ν.&.Α. Δ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, οικον. έτους 2018».

8. Περί του από 22-2-2018 αιτήματος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για την παραχώρηση της χρήσης ενός μηχανήματος έργου – γκρέιντερ για διάστημα δύο (2) μηνών (Μάρτιο – Απρίλιο 2018) για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του.

9. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 41.677,39 € από κατανομή των ΚΑΠ του ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων.

10. Περί ορισμού Ορκωτού Λογιστή, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου, χρήσης 2017.

11. Περί της από 18-09-2017 αίτησης του κ. Ανδρέα Βρεττού, για απαλλαγή του από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού και επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων δημοτικών τελών έως σήμερα, για την κατοικία του, 200 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση ΛΑΧΙΔΕΣ, εκτός του Σχεδίου Πόλεως των Καλαβρύτων.

12. Περί της από 18-09-2017 αίτησης της κας Ευαγγελίας Σοφούρη, για απαλλαγή της του από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού και επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων δημοτικών τελών έως σήμερα, για την κατοικία της, 100 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση ΛΑΧΙΔΕΣ, εκτός του Σχεδίου Πόλεως των Καλαβρύτων.

13. Περί της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) τον Μάρτιο, στα Καλάβρυτα.

14. Περί έγκρισης 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Διαμόρφωση κτιρίου Διοικητηρίου για στέγαση Δημαρχείου Καλαβρύτων».

15. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. της Σύμβασης του έργου: «Αποπεράτωση Δικτύου ΄Υδρευσης Τ.Κ. Ρογών».

16. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία Πλάκας».

17. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Καμενιάνων.

18. Περί της από 14-12-2017 αίτησης των κ.κ. Νικολάου και Δημητρίου Κουτρουμπή και Νικολάου Καραγκούνη, κατοίκων οικισμού Κραστικών Τ.Κ. Καλαβρύτων, για επανεξέταση και ορθολογική επιβολή των δημοτικών τελών στους υποχρέους των Κραστικών, σύμφωνα και τα αντίστοιχα επιβαλλόμενα στις γειτονικές Τ.Κ., όπως Κερτέζης, Λαγοβουνίου, Κανδάλου κ.λ.π.

19. Περί έγκρισης και υποβολής τεκμηριωμένων αιτημάτων προς τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας (ΠΟΥ) του Δήμου, για την ανάληψη υποχρεώσεων και πραγματοποίησης δαπανών για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

20. Περί έγκρισης και υπογραφής των συνταχθέντων, από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, σχεδίων απόφασης ανάληψης υποχρεώσεων, για την πραγματοποίηση των δαπανών του Δήμου για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.