Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις στα...

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και τους θυελλώδεις ανέμους, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
α) Μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου και η Ήπειρος. Μέχρι το βράδυ η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος.
Βαθμιαία η ανατολική Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), η Εύβοια, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, οι Κυκλάδες και η Κρήτη.
Από το μεσημέρι η κεντρική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι τη νύχτα πιθανόν τα παραθαλάσσια της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
β) Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, και της δυτικής και Κεντρικής Στερεάς (απο 400 περίπου μέτρα).
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Πεμ, 15 Φεβ 
Ισχυρή χιονόπτωση. 2 oC / -1 oC με 11 km/h

Παρ, 16 Φεβ 
Πιθανή χιονόπτωση το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας. 4 oC / -1 oC με 13 km/h

Σαβ, 17 Φεβ 
Αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα. 8 oC / -1 oC με 7 km/h

Κυρ, 18 Φεβ 
Συννεφιά. 8 oC / 1 oC με 5 km/h

Δευ, 19 Φεβ 
Ασθενής βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή ή χιονόνερο τη νύχτα. 4 oC / 2 oC με 8 km/h

Τρι, 20 Φεβ 
Βροχή ή χιονόνερο νωρίς το πρωί, συννεφιά με πιθανή βροχή ή χιονόνερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή ή χιονόνερο αργά τη νύχτα. 4 oC / 1 oC με 10 km/h

Τετ, 21 Φεβ 
Βροχή ή χιονόνερο το πρωί, ασθενής βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή ή χιονόνερο τη νύχτα. 4 oC / 1 oC με 12 km/h


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.