Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ριζούλης και Γ. Γραμματέας Υποδομών κ. Βούρδας στα έργα του σιδηροδρόμου στον Πλάτανο

Περιοδεία με τον ΓΓ του Υπουργείου Yποδομών Βούρδα Θάνο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας Ριζούλης Ανδρέας, το Σάββατο 3-2-1...

Περιοδεία με τον ΓΓ του Υπουργείου Yποδομών Βούρδα Θάνο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας Ριζούλης Ανδρέας, το Σάββατο 3-2-18 στην υπό κατασκευή σιδηροδρομική γραμμή,  επιθεωρώντας κατασκευασμένα τμήματα και συνομιλώντας με φορείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα:
Στις 10.30μμ συναντήθηκαν με τα μέλη του Περιβαντολογικού Σύλλογου Καστελοκάμπου και κατοίκους της περιοχής για τον τρόπο διέλευσης του σιδηροδρόμου από την περιοχή. Οι κάτοικοι παρέθεσαν τις θέσεις στους για τον τρόπο διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής. 
Στις 13.30 στις Καμάρμες, με τον πρόεδρο της κοινότητας Καμαρών και τοπικούς κατοίκους για διευθετήσεις στο παράλληλο δίκτυο καθώς και για αντισταθμιστικά προς την κοινότητα.
Στις 15.00 με τον πρόεδρο της κοινότητας Νικολαιϊκων και τον πρόεδρο του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου με την ίδια θεματολογία.
Στις 17. 00 τέλος επιθεωρήθηκαν κάποιες τελικές παρεμβάσεις στο σταθμό Πλατάνου, παρουσία του Προέδρου της τοπικής κοινότητας.

Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου Μουρίκης Άκης και το μέλος της ΝΕ Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ  Σταυροπούλου Τασία συνόδεψαν στην περιοχή της Αιγιαλείας. 

Η τελική απόφαση της ΕΡΓΟΣΕ θα ανακοινωθεί στη σχετική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων τη Δευτέρα 5-2-18.

Ο κ. Βούρδας άφησε ανοικτό το θέμα για κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.