Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης του Γ’ Σώματος με Διοικητή τον Καλαβρυτινό Δημήτριο Μπίκο

Σε πρώτο πλάνο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και δεξιά ο πρασινοσκούφης ο Καλαβρυτινός Αντι...

Σε πρώτο πλάνο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και δεξιά ο πρασινοσκούφης ο Καλαβρυτινός Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος
Την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού, όπου παρακολούθησε την άσκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Σιδηροκάστρου.
Διοικητής του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR, είναι ο Καλαβρυτινός Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος. Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, είναι από τα αξιολογότερα στελέχη που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός με πλούσιο βιογραφικό, αποτελεσματικός και με εμπειρία σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΝΑΤΟ όπου υπηρέτησε

O Aρχηγός, μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, υπογράμμισε την καθολική συμμετοχή των Εθνοφυλάκων του Τάγματος, καθώς και την εξαίρετη σχεδίαση, οργάνωση και εκτέλεσή της.
Στη συνέχεια, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
- Η αναβάθμιση και διεξαγωγή γόνιμης και εποικοδομητικής εκπαίδευσης σε σύγχρονα επιχειρησιακά αντικείμενα, αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τον Ελληνικό Στρατό.
- Οι Εθνοφύλακες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αμυντικού ιστού της Χώρας και είναι πάντα παρόντες στην πρώτη γραμμή, μαζί με τον ενεργό Στρατό και την Εφεδρεία.
- Τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και στο νέο έτος η επιτυχής εκτέλεση των αποστολών που ανατίθενται στον Στρατό Ξηράς, με το προσωπικό να εργάζεται με το ίδιο πάθος, αισιοδοξία αλλά και αίσθημα υπερηφάνειας.
Τέλος υπερθεμάτισε την υπερηφάνεια από την οποία διακατέχεται για τους Εθνοφύλακες, αλλά και για το σύνολο του Ελληνικού Στρατού, για την ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών τους στην Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.