Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Βράχηκε.... Ίδρωσε... Επικράτησε!!!

Δεν "επιτρεπόταν" να χάσει βαθμούς στην σημερινή αναμέτρηση με τις Καμάρες, η Α.Ε.Καλαβρύτων και δεν το έκανε. Με πάθος δύνα...

Δεν "επιτρεπόταν" να χάσει βαθμούς στην σημερινή αναμέτρηση με τις Καμάρες, η Α.Ε.Καλαβρύτων και δεν το έκανε.
Με πάθος δύναμη και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχόπτωση, οι παίκτες των Καλαβρύτων κατάφεραν να πάρουν το "τρίποντο" με τέρμα του Θόδωρου Αναγνωστόπουλου στο 77΄ και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς
Με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών (Καλαμαράς Δημ. Παπαγεωργίου, Κουτρουμάνης, Ντάλας, Κατεργάρης, Πολυζωγόπουλος και του τιμωρημένου Μπαχά), τα Καλάβρυτα έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι το παιχνίδι θέλουν να το πάρουν. Η δυνατή και συνεχιζόμενη βροχή, δυσκόλεψε σημαντικά τους παίκτες, κυρίως όμως τους παίκτες των Καλαβρύτων που προσπαθούσαν και πίεζαν για το γκολ. 
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με λίγες φάσεις στην εστία των Καμαρών με σημαντικότερη ένα φοβερό σουτ στο 32΄του Γκεράρντ που έβγαλε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας κυριολεκτικά σε κόρνερ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα όσο περνούσε η ώρα, πίεζαν όλο και περισσότερο χωρίς αποτέλεσμα, για να ρθει όμως η λύτρωση στο 77΄ όταν ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Αχιλλέα πλασάροντας ιδανικά, κάνοντας το 1-0.

Η Διαιτησία
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο κ. Αλέξανδρος Γιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γρηγόρη Γιαραλή. Και οι τρεις τα πήγαν πολύ καλά, με μοναδική φάση που τους ξέφυγε η ανατροπή του Δημόπουλου εντός της περιοχής των Καμαρών με σπρώξιμο από πίσω στο 70΄ 

Συνθέσεις:
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λέσης, Καλαμαράς, Αλεξόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζόβολος, Μπερτσουκλής (80' Φάκος), Γκεράρντ (89' Βελάνας),  Δημόπουλος, Μαρής, Αναγνωστόπουλος Γ. (75' Τσαβαλάς Γ.), Αναγνωστόπουλος Θ. 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Γιαννέλος, Ντακούλιας, Τσακούλης, Ρουμελιώτης, Μαραγκός, Μπαρμπούνης, Σκούτας, Κοντογιάννης (46' Ηλίας), Γκοτσόπουλος, Λιόσης

Παραλειπόμενα:
✌Σημαντική βαθμολογική ανάσα για τα Καλάβρυτα αφού με την σημερινή νίκη αναρριχήθηκαν στην 10η θέση.
💂Επανεμφάνιση μετά από πολλούς μήνες για τον Γιάννη Φάκο ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 80΄. Ο έμπειρος και δυναμικός αμυντικός της ομάδας απουσίαζε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, (κάταγμα περόνης) από τις αρχές Σεπτεμβρίου και επανήλθε σήμερα στους αγωνιστικό χώρο και αναμενεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.
👱Πρώτη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα για τον 16χρονο Στέφανο Βελάνα που μπήκε ως αλλαγή στο 89΄
🙇Με σκισμένο παπούτσι, έπαιξε για πολύ ώρα ο  Χρύσανθος Αλεξόπουλος αφού το μπακ των Καμαρών είχε βάλει στο... μάτι το δεξί του πόδι σε δύο τουλάχιστον φάσεις.
💨Ουκ ολίγες φορές χρειάστηκε να επέμβει ο γιατρός της ομάδας κ. Νασιώτης αφού ο  αγωνιστικός χώρος και τα αρκετά μαρκαρίσματα έφεραν αρκετούς -ευτυχώς- μικροτραυματισμούς
💫Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν εμφανίσεις από το πολύ νερό που... ήπιαν, ενώ τα Καλάβρυτα άλλαξαν μόνο κάλτσες...
👬Καλαμαράς Δημήτρης, Παπαγεωργίου Νίκος και Κουτρουμάνης Θόδωρος αν και τραυματίες ήταν εκεί να ενισχύσουν την ομάδα όπως και ο τιμωρημένος Μπαχάς. Οι δύο πρώτοι μάλιστα ήταν στο πάγκο της ομάδας με την αθλητική περιβολή!
👊Τα έδωσε όλα σήμερα ο πολύπειρος Μπερτσουκλής στην μεσαία γραμμή και στο τέλος έβγαλε φωτογραφία με... νόημα.
👮Αρχηγός στον σημερινό αγώνα ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

ΜVP
Δεν υστέρησε κανένας από το σημερινό, δύσκολο λόγω συνθηκών αγώνα. MVP όμως βγαίνει ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος, τόσο για την μαχητικότητά του, αλλά κυρίως για το τέρμα που σημείωσε και έδωσε τους πολύτικους τρεις βαθμούς στην ομάδα των Καλαβρύτων.

        
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής
Αργυρά – Ακράτα 2-0 (24΄ Κουτσούκης, 92΄ Σταύρου)
Διακοπτό – Φλόγα Ροδιάς 3-0 (15΄ Τσέντζος, 33΄ Μαρής, 37΄ Μητρόπουλος)
Θύελλα Αιγείρας – Σκεπαστό 2-0 (49΄ Παπαχριστόπουλος, 59΄ Αντρ. Μάρκου)
Φοίνικας Σαλμενίκου – Αστέρας Τέμενης 3-1 (22΄ αυτ. Οικονομόπουλος, 59΄ Mπενέτος, 89΄ Ντολάνι / 45΄ Βλάχος)
Ζήρια/ΤΑΔ’93 – A.E. Δρεπάνου 2-1 (42΄ Ψυχογιάννης, 58΄ Τριανταφύλλου / 91΄ Τεμπονέρας)
Κεραυνός 2016 – Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2-1 (21΄ Γιάχα, 38΄ Δημητρίου / 51΄ Παλούκης)
Αναγέννηση/Αίας – Απόλλων Αιγίου ΑΝΑΒΟΛΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
Τίμησε την φανέλα ο Γιώργος Μπερτσουκλής 

Η απόκρουση του αγώνα από τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα σε σουτ του Γκεράρντ 

ξανά στους αγωνιστικούς χώρους μετά από μήνες για τον Γιάννη Φάκο


πρώτη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα για τον 16χρονο Στέφανο Βελάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.