HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ματς "φωτιά" για τους κοκκινόμαυρους

Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής σε… αρκετές δόσεις, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Football League . Ο πρωτοπόρος Άρης υποδέχετα...

Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής σε… αρκετές δόσεις, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Football League. Ο πρωτοπόρος Άρης υποδέχεται την Σπάρτη και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη, όπως και η Παναχαϊκή, που φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 04/02 στις 15:00. Παράλληλα, ο ΟΦΗ θα πάρει χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, που δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αποβολής της ομάδας του Μενιδίου από την διοργάνωση.
Oι "κοκκινόμαυροι" θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να πάρουν την νίκη και να κερδίσουν τους πολυπόθητους τρεις πόντους.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Ανούσος από τον σύνδεσμο Λακωνίας, με εμπειρία στον τομέα του, που σφυρίζει για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι της Παναχαϊκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.