HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ένα ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ...

Δεν έγινε ποτέ το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αφού ένας ανεγκέφαλος, αποφάσισε να τινάξει ...

Δεν έγινε ποτέ το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αφού ένας ανεγκέφαλος, αποφάσισε να τινάξει ένα παιχνίδι στον αέρα.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην Τούμπα κι ήταν έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ!
Λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ένα ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κι αποχώρησε για τα αποδυτήρια, προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, με τον διαιτητή Αρετόπουλο να αποχωρεί κι αυτός με τις δύο ομάδες. 

Το Φύλλο Αγώνα
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Αρετόπουλος έκλεισε το Φύλλο Αγώνα για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με αναφορά για εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος του Όσκαρ Γκαρθία.
Στο Φ.Α. που αποστέλλεται ως γνωστόν ηλεκτρονικά τονίζεται σύμφωνα με πληροφορίες πως μόλις ο διαιτητής Αρετόπουλος ενημερώθηκε για το χτύπημα του Γκαρθία ζητήθηκε να εξεταστεί.
Ο γιατρός του αγώνα ανέφερε πως υπήρξε μία εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος και κατόπιν τούτου γίνεται μνεία πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν ο προπονητής τους να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπως και συνέβη.

Η βαθμολογία σε περίπτωση τιμωρίας του ΠΑΟΚ
Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος του Βορρά τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, ενδεχόμενο πολύ πιθανό, θα υπάρξει νέα σημαντική αλλαγή στο βαθμολογικό πίνακα της Super League Σουρωτή, με βασικότερη ευνοημένη την ΑΕΚ, η οποία ακόμη κι αν δεν κερδίσει τον Ατρόμητο το βράδυ της Δευτέρας (26/02, 19:30), θα ανέβει στην κορυφή.
Η τρέχουσα κατάταξη (με δεδομένο το -3 του Ολυμπιακού, παρότι εκκρεμεί η έφεσή του):
1. ΠΑΟΚ 52
2. ΑΕΚ 50 (με αγώνα λιγότερο)
3. Ολυμπιακός 43
4. Ατρόμητος 42 (με αγώνα λιγότερο)
Η κατάταξη σε περίπτωση τιμωρίας του ΠΑΟΚ:
1. ΑΕΚ 50 (με αγώνα λιγότερο)
2. ΠΑΟΚ 49
3. Ολυμπιακός 46
4. Ατρόμητος 42 (με αγώνα λιγότερο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.