HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ- ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

«…..μανθανέτωσαν οἱ ἡμέτεροι καλῶν ἔργων προΐστασθε εἰς τάς ἀναγκαίας χρείας» Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών ο «ΗΡ...


«…..μανθανέτωσαν οἱ ἡμέτεροι καλῶν ἔργων προΐστασθε εἰς τάς ἀναγκαίας χρείας»
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών ο «ΗΡΑΚΛΗΣ», διακατέχεται από πνεύμα ευρύτητας, υψηλών και αξιακών στόχων, που ξεπερνούν τα όρια μιας τοπικής κοινωνίας. Τούτο το έχει αποδείξει πολλαπλά και το αποδεικνύει καθημερινά με τη στάση του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Καλαβρυτινής περιοχής μας και όχι μόνο, γιατί το πνεύμα και ο πολιτισμός δεν περιορίζονται. Πρέπει να διαχέονται παντού χωρίς σύνορα, γιατί αυτά είναι που ανεβάζουν τον ήλιο ψηλότερα στην πατρίδα μας, για να ζεσταίνει και να φωτίζει τις παγερές εποχές που διανύουμε.

Στο πνεύμα αυτό κινούμενος και πρόσφατα-βάσει και του (άρθρου 4,παρ. 4)καταστατικού του και με απόφαση της συνεδρίασης του Δ. Σ. της 11ης Ιανουαρίου 2018, (Αριθ. Πρακτικού 156), και κατόπιν έγκρισης της πολυπληθούς Γενικής Συνέλευσης της 28-1-2018, ανακήρυξε σε επίτιμο μέλος της τον συμπατριώτη μας εκ Σειρών Καλαβρύτων κ. Πέτρο Μπάρκουλα.

Ο Πέτρος Μπάρκουλας, πετυχημένος επιχειρηματίας και με πολύχρονη προσφορά στα κοινά του τόπου μας ως Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αροανίας Καλαβρύτων, ήταν ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα αγνά συναισθήματα αγάπης για τα χωριά μας, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό. Άπειρες οι προσφορές του σε κάθε ανάγκη μεμονωμένη ή συλλογική.

Εραστής πάντα του καλού έχει δώσει πολλά στον τόπο μας, και το βασικότερο, με σεμνότητα και δίχως τυμπανοκρουσίες.

****Ανατρέχοντας πίσω στο χρόνο-περίπου στα 2005- δίνει την πρώτη του μεγάλη χορηγία στο Σύνδεσμό μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών προκειμένου ν αποτελέσουν μαγιά για εκδηλώσεις στα χωριά μας. Σημειώνουμε ότι τότε ο Σύνδεσμός μας είχε χαράξει μια νέα σελίδα στην πορεία του και στο τιμόνι βρισκόταν ο αειθαλής τότε πρόεδρος και σήμερα Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. Γεώργιος Φωτόπουλος. Τα δε οικονομικά του Συνδέσμου ήταν πολύ περιορισμένα και δύσκολα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί τις χορηγίες του και τις δωρεές του ο Πέτρος Μπάρκουλας για το Σύνδεσμό μας και τα χωριά μας. Πολύχρονες δωρεές στήριζαν την πορεία μας και τις ανάγκες που δημιουργούνταν. Επίσης ενίσχυσε οικονομικά και οικογένεια των Καμενιάνων που βρέθηκε στη δύνη καταστροφικού φαινομένου που της προέκυψε. Οι προσφορές του βέβαια δεν περιορίστηκαν μόνο σ΄ εμάς αλλά και αλλού.

Κατόπιν όλων αυτών ο Σύνδεσμός μας – σε ένδειξη εκτίμησης των καλών έργων του - τον ανακήρυξε ομόφωνα ως επίτιμο μέλος του εκφράζοντας έτσι την αγάπη τις ευχαριστίες και την εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Υ.Γ. Ο Σύνδεσμος μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών θα συνεχίσει να αναγνωρίζει, να προβάλει να επιβραβεύει και να εξυψώνει τους δίχως σκοπιμότητες, αληθινά ανιδιοτελής και σεμνούς υπηρέτες του καλού. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.