Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: "Τεσσάρα" η Σίτι, ματσάρα και στο Τορίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εντυπωσιακό τρόπο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε 4-0 τη Βασιλεία στην Ελβετία και η ρεβάνς στην Αγγ...

Με εντυπωσιακό τρόπο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε 4-0 τη Βασιλεία στην Ελβετία και η ρεβάνς στην Αγγλία για τους "16" του Champions League θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Από το 14ο λεπτό μέχρι το 23ο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε τρία γκολ, έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βάλει αρκετούς αναπληρωματικούς στον επαναληπτικό.

Αυτή είναι η τέταρτη σερί χρονιά που οι "πολίτες" βρίσκονται στους "16" και για δεύτερη σερί (και δεύτερη συνολικά στην ιστορία τους) θα παίξουν στα προημιτελικά.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάτσλικ, Λανγκ, Λακρουά, Ταουλάντ Τζάκα, Σούχι, Ριβέρος, Φάμπιαν Φράι, Σερί Ντιέ, Μοχάμεντ Ελιουνούσι (85' Μπουά), Στόκερ (71' Αγέτι), Ομπερλέν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε (63' Νταβίντ Σίλβα), Γκιουντογάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (57' Σανέ), Αγκουέρο (85' Ντανίλο).


Η Γιουβέντους προηγήθηκε 2-0 στο 9' με τέρματα του Ιγκουαΐν, ο οποίος έχασε και πέναλτι, αλλά η Τότεναμ με τα γκολ των Κέιν και Έρικσεν έφυγε με το 2-2 απ' Τορίνο.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα (66' Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι, Ντόουγκλας Κόστα (92' Ασαμόα), Μάντζουκιτς (76' Στουράρο), Ιγκουαΐν.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Οριέ, Βερτόνχεν, Ντάβινσον Σάντσες, Μπεν Ντέιβις, Μουσά Ντεμπελέ, Ντάιερ, Ντέλε Άλι (83' Σον), Λαμέλα (89' Λούκας Μόουρα), Έρικσεν (92' Γουανιάμα), Κέιν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.