HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Δόκιμοι Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή της Σχολής Δοκίμων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην π...

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή της Σχολής Δοκίμων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην πόλη των Καλαβρύτων.
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιέλαβε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, στις Ιερές Μονές Μεγάλου Σπηλαίου και Αγίας Λαύρας, στο μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και κατάθεση στεφάνου στον Τόπο Θυσίας.
Στο χώρο του μνημείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, υποδέχτηκε την Σχολή Δοκίμων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς ο οποίος επεσήμανε την σημασία της επίσκεψης της Σχολής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στον μαρτυρικό και τιμημένο τόπο της Καλαβρυτινής γης. Σε όλη την διάρκεια της περιήγησης στον τόπο των Καλαβρύτων τους δόκιμους συνόδεψε ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κος Χάρης Γιαννάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.