Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μπαίνει σε λειτουργία το Μητρώο Πολιτών

Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία θα ακολουθήσει Πρωτόκολλο Συνεργασίας, εξέδωσαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ο υ...

Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία θα ακολουθήσει Πρωτόκολλο Συνεργασίας, εξέδωσαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τη φιλοξενία, εγκατάσταση και λειτουργία του Μητρώου Πολιτών στο Κέντρο Δεδομένων και Εφαρμογών του υπουργείου Οικονομικών, που στεγάζεται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Σε αυτό το έργο αξιοποιείται η υποδομή κυβερνητικού νέφους (G-Cloud) της ΓΓΠΣ. Έτσι επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία του Μητρώου Πολιτών, καθώς γίνεται χρήση ενός ασφαλούς και σύγχρονου περιβάλλοντος πληροφορικής και επικοινωνιών. Επιπλέον, πραγματοποιείται εξοικονόμηση πόρων, καθώς αξιοποιείται η πλέον σύγχρονη υποδομή Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στον δημόσιο τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.