HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διέρρηξε δύο καταστήματα και βρέθηκε από τα... αποτυπώματα!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Χώρα Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο και στη Δυτ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο και στη Δυτική Αχαΐας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 33, 30, και 33  ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη ημεδαπής για απόπειρες κλοπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 28χρονη ημεδαπή η οποία διέρρηξε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό τους.
Η δράστιδα κατά την σύλληψη της δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ τα πραγματικά της στοιχεία προέκυψαν μετά από την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για θανάτωση ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για θανάτωση ζώων συντροφιάς.
Η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, πολίτη, που είχε βρει, χθες το πρωί, στο Μετόχι Δυτικής Αχαΐας, τρεις νεκρούς σκύλους, με πιθανή αιτία θανάτου την δηλητηρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.