HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεχωριστή μέρα για τους τροφίμους του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων

Η Κυριακή 28/1/2018, ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τους τροφίμους του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕ...

Η Κυριακή 28/1/2018, ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τους τροφίμους του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ). 
Πράγματι, πέραν της καθημερινής περιποίησης, της φροντίδας και της θαλπωρής που υπάρχει στο ΚΕΔΙΚ, το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του π. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, η ενορία των Καλαβρύτων έκοψε στο ΚΕΔΙΚ την πίτας (ο τυχερός τρόφιμος Βενιαμίν Θεοδώνης που ευρήκε το φλουρί θα παραλάβει μια Καινή Διαθήκη) και στην συνέχεια η μπάντα της φαρμακευτικής Εταιρείας Pfizer παρουσίασε ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα, ενώ όλη η εκδήλωση έκλεισε με catering για τους τροφίμους και το προσωπικό του ΚΕΔΙΚ.
Τέτοιες Θεάρεστες πρωτοβουλίες που παρέχουν συντροφιά στους τροφίμους και τονώνουν ακόμη περισσότερο το ηθικό τους, μακάρι να βρουν και άλλους μιμητές, ειδικά την εποχή που όλοι μας ζούμε, μια εποχή που χαρακτηρίζεται από κρίση ηθικών αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.