Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα θα "βουλιάξουν"- Μεγάλα τουριστικά γραφεία οργανώνουν εκδρομές

Μεγάλα τουριστικά γραφεία από Αθήνα, Πάτρα και άλλες πόλεις της δυτικής Ελλάδας και της χώρας  διοργανώνουν και φέτος ημερήσιες εκδρομές...

Μεγάλα τουριστικά γραφεία από Αθήνα, Πάτρα και άλλες πόλεις της δυτικής Ελλάδας και της χώρας  διοργανώνουν και φέτος ημερήσιες εκδρομές κατά την 25η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή προς την ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας.

Κατά την ημέρα της Εθνικής Εορτής, εντός της ιεράς Μονής, τελείται εδώ και αρκετά χρόνια η Αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών του '21 η οποία και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, αποτελώντας πόλο έλξης για όλη σχεδόν τη χώρα.
Κατά την εκδήλωση για την απόδοση τιμής στους αγωνιστές, το Λάβαρο της Επανάστασης θα κυματίζει περήφανο και η φωνή του Παλαιών Πατρών Γερμανού «Ελευθερία ή Θάνατος, παλικάρια μου», με πρωταγωνιστές τα μέλη του θεατρικού ομίλου Πάνος Μίχος, θα σκορπίζουν ρίγη συγκίνησης. Στα Καλάβρυτα γίνεται  διπλή αναπαράσταση, η μία, στο κέντρο της πόλης στις 21 του μηνός και στην Αγία Λαύρα, στις 25. Οι σημερινοί Καλαβρυτινοί μετουσιώνουν με επιτυχία, τιμώντας τους οπλαρχηγούς του 1821.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.