Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προκλητική διαδήλωση Τσάμηδων με ύβρεις κατά της Ελλάδας

Τις περιουσίες τους και τη δικαίωση από την Ελλάδα απαίτησαν οι Τσάμηδες σε μια μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποίησαν στα Τίρανα, εξισώνοντ...

Τις περιουσίες τους και τη δικαίωση από την Ελλάδα απαίτησαν οι Τσάμηδες σε μια μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποίησαν στα Τίρανα, εξισώνοντας Έλληνες πολιτικούς με τον Γιόζεφ Γκαίμπελς.
Η διαδήλωση των Τσάμηδων ήταν καλά οργανωμένη και πραγματοποιήθηκε μπροστά στην ελληνική πρεσβεία με κύριο σύνθημα η "Τσαμουριά" είναι υπόθεση Ευρωπαϊκών Δικαιωμάτων…
Οι οργανωτές είχαν διευκόλυνση από την πολιτεία να διαδηλώσουν κατά της ελληνικής κυβέρνησης απαιτώντας την δικαίωση, δηλαδή την επιστροφή των περιουσιών τους.
Κρατούσαν πλακάτ με φωτογραφίες Ελλήνων πολιτικών και ναζί, εξισώνοντας ακόμα και τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών με τον Γκαίμπελς.
Άλλοι φώναζαν ότι οι Τσάμηδες είναι θύματα γενοκτονίας, άλλοι φώναζαν το σύνθημα η «Τσαμουριά είναι Αλβανική», ενώ ένας από τους οργανωτές της διαδήλωσης φώναζε μάλιστα ότι οι Τσάμηδες είναι όπως οι Εβραίοι επί Χίτλερ: Χωρίς πατρίδα και χωρίς τάφους προγόνων.
από: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.