HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όλα έτοιμα για το συλλαλητήριο της Αθήνας - Με ένα λεωφορείο οι Καλαβρυτινοί στην Αθήνα

Με το Σκοπιανό να βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής εδώ και μέρες και τα πνεύματα να οξύνονται τις τελευταίες ημέρες, με την κα...

Με το Σκοπιανό να βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής εδώ και μέρες και τα πνεύματα να οξύνονται τις τελευταίες ημέρες, με την καλλιέργεια κλίματος και την ανταλλαγή δηλώσεων, λίγες ώρες απομένουν πλέον για το συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας, που είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι, στο Σύνταγμα.
Οι διοργανωτές αναμένουν λαοθάλασσα, σύμφωνα με τις που θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο πολιτών. 
Η εξέδρα των ομιλητών βρίσκεται στην Ερμού. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους της Εκκλησίας θα απευθύνουν οι μητροπολίτες Σύρου, Χίου και Δράμας.
Η Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας βάζει δωρεά λεωφορεία για την συμμετοχή πολιτών στην συγκέντρωση. Απο τα Καλάβρυτα στις 10:30 θα ξεκινήσει ένα λεωφορείο και από Αίγιο άλλα πέντε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.