HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε, νωρίτερα στην Αθήνα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" η συνάντηση του δημάρχου Καλαβρύτ...

Ολοκληρώθηκε, νωρίτερα στην Αθήνα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" η συνάντηση του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά με τον Γ.Γ. Επενδύσεων ΕΣΠΑ Παναγιώτη Κορκολή, στο υπουργείο Οικονομικών, με θέμα τη χρηματοδότηση του Master Plan για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων.  Όπως είναι γνωστό, στην παρέμβασή του τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στο Αναπτυξιακό κυβερνητικό Συνέδριο που έγινε στην Πάτρα, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς έθεσε προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Αλέξανδρο Χαρίτση και τον Γ.Γ. Επενδύσεων ΕΣΠΑ, σειρά από αναπτυξιακές προτάσεις του ορεινού δήμου με κύρια τη χρηματοδότηση του Master Plan για το Χιονοδρομικό Κέντρο.
Το αίτημα του δήμου -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS-, αφορά στη χρηματοδότηση των όλως αναγκαίων έργων βελτίωσης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των πεπαλειωμένων πλέον εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ, για τα οποία έχουν συνταχθεί το master plan, καθώς και οι προμελέτες, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τη ΜΟΔ του υπουργείου Οικονομίας.
Για την αναγκαιότητα αυτού του έργου με βάση τις μελέτες που έχουν συνταχθεί απο το 2011,  καθώς και την ένταξή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ο Δήμος Καλαβρύτων, έχει αποστείλει επανειλημμένα τεκμηριωμένα εγγράφως αιτήματα στον Πρωθυπουργό (μέσω του υπουργού Νίκου Παππά), καθώς και στους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Χρήστο Σπίρτζη, Στέργιο Πιτσιόρλα, Ελενα Κουντουρά και Αλέξανδρο Χαρίτση.
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.