HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό Δελτίο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2018

Σύλληψη ημεδαπού για απειλή, εξύβριση, κακόβουλη βλασφημία και παρακώλυση συγκοινωνιών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς τ...

Σύλληψη ημεδαπού για απειλή, εξύβριση, κακόβουλη βλασφημία και παρακώλυση συγκοινωνιών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε σταθμεύσει το φορτηγό αυτοκίνητο του σε διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου και Μπελογιάννη στην Οβρυά, παρεμποδίζοντας κίνηση αστικού λεωφορείου, ενώ σε παρακλήσεις του οδηγού του μέσου μεταφοράς να μετακινήσει το όχημα του, ο 33χρονος τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Σύλληψη ημεδαπού κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών για λιποταξία.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, είχε αφαιρέσει από κατάστημα ενδυμάτων, ένα άρωμα, αλλά  έγινε αντιληπτός από την υπεύθυνη του καταστήματος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα
Κατασχέθηκαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 36 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 150 γραμμάρια λαθραίου  καπνού και τρία χαρτόκουτα με είδη παραεμπορίου, τα οποία άγνωστος δράστης , ο οποίος αναζητείται τα διέθετε προς πώληση στις παρυφές λαϊκής αγοράς.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεσποζομένων κι αδέσποτων ζώων
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος, εγκατέλειψε σε δασική έκταση στην Χιόνα Ερυμάνθου ένα ζώο συντροφιάς (σκύλο), το οποίο βρέθηκε χθες το πρωί, από 59χρονο ημεδαπό δεμένο με λουρί σε κορμό δέντρου.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το απόγευμα στο Σελινούντα Αιγίου θανάτωσε δυο αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλους), παρέχοντας τους δηλητηριασμένη τροφή.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του, πρόεκυψε ότι στερούταν και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.