HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειστό το ένα ρεύμα της Πούντας - Καλαβρύτων από 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2018

Στo  πλαίσιοo υλοποίησης του έργου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αχαΐας «απομάκρυνση επικρεμάμενων επικίνδυνων βράχων στην επαρχιακή...

Στo  πλαίσιοo υλοποίησης του έργου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αχαΐας «απομάκρυνση επικρεμάμενων επικίνδυνων βράχων στην επαρχιακή Οδό Πούντας – Καλαβρύτων» και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ανακοινώθηκε απαγόρευση-διακοπή κυκλοφορίας της 20ης Επαρχιακής Οδού Πούντας - Καλαβρύτων. θα ισχύουν από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα:
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο 12ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καλαβρύτων – Πούντας στο εν λόγω σημείο να διεξάγεται εκ περιτροπής στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας από και προς τα Καλάβρυτα με έναρξη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Τρίτη 20/02/2018 και ώρα 08.00 έως και την Παρασκευή 23/02/2018 και ώρα 18.00 στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αχαΐας για την απομάκρυνση βράχων.
Εναλλακτικά εφόσον απαιτηθεί διακοπή της κυκλοφορίας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από :

α) την Επαρχιακή Οδό Καλαβρύτων – Αιγίου μέσω Πτέρης,

β) την Επαρχιακή Οδό Καλαβρύτων – Πάτρας μέσω Χαλανδρίτσας,

γ) την Επαρχιακή Οδό Καλαβρύτων – Τρίπολης μέσω Κλειτορίας. Από την εταιρεία εκπόνησης του έργου, θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και των τροχοφόρων, θα τηρηθούν επακριβώς τα από το νόμο προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, ενώ θα τοποθετηθούν, για την ομαλότερη και ασφαλέστερη κυκλοφοριακή κίνηση των οχημάτων, οι κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες στα κάτωθι σημεία: · Στον κόμβο της Τράπεζας (Πούντα) ·

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από : α) την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων. β) από τη δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.