Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στην 135 Σμηναρχία Μάχης, στη Σκύρο

Ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται οικογενειακώς στο νησί για το τριήμερο, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησαν με τους πιλότους των μα...

Ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται οικογενειακώς στο νησί για το τριήμερο, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε στο Twitter ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψη που είχε διπλό συμβολισμό, καθώς έγινε στον απόηχο του επεισοδίου στα Ιμια, αλλά είχε και επικοινωνιακό χαρακτήρα λόγω της φημολογίας για τη σχέση με τον κυβερνητικό εταίρο που τον συνόδευε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.