HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

To Δ. Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος για την απώλεια του Δημήτριου Κανελλόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Δημητρίου Κανε...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Δημητρίου Κανελλόπουλου, Δασοπόνου- Ιστορικού Ερευνητή του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.
Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος υπήρξε ένας συνεπής και βαθύς ερευνητής της ιστορίας του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Με αυταπάρνηση -δεν φείσθηκε κόπων και θυσιών-,αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του στην ιστορική αυτή έρευνα, καρπός της οποίας υπήρξε η δημιουργία μιας μεγάλης και αξιόλογης συλλογής (με τον άτυπο τίτλο Ι.Α.Κ.), μέρος της οποίας ο εκλιπών γενναιόδωρα δώρισε στο Υπουργείο Πολιτισμού, με τη δέσμευση και την υποχρέωση του τελευταίου να την παραχωρήσει στο Δ.Μ.Κ.Ο. Ήδη η συλλογή βρίσκεται στο Μουσείο, έχει ψηφιοποιηθεί και είναι προσβάσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο ερευνητή.
Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Υπουργείου Πολιτισμού και συνεισέφερε σημαντικά στην ίδρυση και οργάνωση του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Μ.Κ.Ο. τιμά το έργο και τη μνήμη του και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.