HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση στο Καλλιμανοπούλειο από τις εθελόντριες του Ι.Ν.Καλαβρύτων και την Pfizer Hellas

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 4μμ, οι εθελόντριες του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, θα κόψουν την βασιλόπ...

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 4μμ, οι εθελόντριες του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, θα κόψουν την βασιλόπιτα μαζί με τους τροφίμους του Καλλιμανοπουλείου Ιδρύματος. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ζωντανή μουσική από την  εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer Hellas. Όλοι μας καλούμαστε να παραβρεθούμε σε αυτήν την ωραία εκδήλωση και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές μαζί με τους ηλικιωμένους μας, να ευχηθούμε στις εθελόντριες και να παρακολουθήσουμε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.  

Οι εθελόντριες
Οι εθελόντριες του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, προσφέρουν αθόρυβα σπουδαίο κοινωνικό έργο με συνοδοιπόρους τους Ιερείς των Καλαβρύτων και πρωτοστάτη τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο. Συμμετέχουν δε και στον κύκλο μελέτης της Αγίας Γραφής.

Η ορχήστρα της Pfizer Hellas
Η ορχήστρα της Pfizer Hellas δημιουργήθηκε  από μια ομάδα εργαζομένων με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και με έναν μοναδικό σκοπό να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Μέχρι στιγμής οι εθελοντικές της δράσεις έχουν αγκαλιάσει περισσότερους από 3.500 ηλικιωμένους, με μουσικές εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει σε ΚΑΠΗ, γηροκομεία και Κοινωφελή Ιδρύματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, Πάτρα και τώρα και στα Καλάβρυτα.

για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.