HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Euroleague: Βαριά ήττα για Ολυμπιακό στην έδρα της Μπασκόνια

Με εκκωφαντικό θόρυβο συνδυάστηκε η πτώση του Ολυμπιακού από την κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague, γνωρίζοντας τη δεύτερη πιο βαριά...

Με εκκωφαντικό θόρυβο συνδυάστηκε η πτώση του Ολυμπιακού από την κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague, γνωρίζοντας τη δεύτερη πιο βαριά ήττα στην ιστορία του, με 86-54 στη Βιτόρια από την Μπασκόνια.

Παρά την καλή εμφάνιση στην 1η περίοδο, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατέρρευσαν εν συνεχεία «παγιδευμένοι» στην ασφυκτική άμυνα των Βάσκων. Οι γηπεδούχοι είχαν 27/50 δίποντα, ενώ ο Ολυμπιακός 14/26, αλλά και 5/30 τρίποντα! Τα 43 ριμπάουντ των γηπεδούχων έναντι των 28 του Ολυμπιακού, αλλά και το γεγονός πως μοναδικός παίκτης με διψήφιο νούμερο πόντων για τους Πειραιώτες ήταν ο Πρίντεζης (13π.) είναι η απάντηση για το -32 του Ολυμπιακού. Μια βραδιά που ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβηκε στην πρώτη θέση σε συμμετοχές στην Ευρώπη στην ιστορία του Ολυμπιακού, με 214 συμμετοχές, όσες έχει και ο Μίλαν Τόμιτς. Ο Γερμανός σέντερ Γιόχαν Βόιγκτμαν ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Μπασκόνια με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.
Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): MακΛίν 5, Παπαπέτρου 3, Σπανούλης 6 (2/6 τρίποντα, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη), Μιλουτίνοφ 6, Στρέλνιεκς 1, Πρίντεζης 13 (1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Παπανικολάου 5 (1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μάντζαρης 6 (1/8 τρίποντα), Ρόμπερτς 2, Μπόγρης 2, Ουίλτζερ, Τόμπσον 5
Μπασκόνια (Πέδρο Μαρτίνεθ): Βιντόζα 6 (1/5 τρίποντα, 5 ασίστ), Τίμα, Βόιτμαν 19 (6/8 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Μπομπουά 13, Τζάνινγκ 8 (2), Ντιόπ 6, Γκρέιντζερ 5 (1 τρίποντα, 7 ασίστ), Πουαριέ 13 (9 ριμπάουντ), Τζόουνς (6 ριμπάουντ), Σενγκέλια 9 (1), Γκαρίνο 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.