Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόστολος Κατσιφάρας: «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα παραγωγικά και οικονομικά δεδομένα»

Το Επιμελητήριο  Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σ...

Το Επιμελητήριο  Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συνεχίζοντας τις επαφές του με τις νεοεκλεγείσες Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Δυτικής Ελλάδας, με  στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για  τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τομέας που συμπεριλαμβάνεται στις βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας για το 2018. 
Στη συνάντηση με τη νέα Διοίκηση, υπό  τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή,  ο κ. Κατσιφάρας τόνισε την αναγκαιότητα για ενεργοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής.  «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα παραγωγικά και οικονομικά δεδομένα» ανέφερε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας το 2018, χρονιά συνεργασιών. Ως Περιφερειακή Αρχή κι εγώ προσωπικά διαμορφώνουμε  μια κουλτούρα συνεργασίας, επιδιώκοντας  να συνδιαμορφώσουμε μια βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Δυτική Ελλάδα» αποσαφήνισε. 
Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το 2018, δίνοντας έμφαση στην επιχειρηματικότητα με επίκεντρο την καινοτομία. Ανέφερε ακόμη ότι το 2018 θα ανοίξουν όλες οι προσκλήσεις – διακηρύξεις για το στοίχημα της επιχειρηματικότητας και για τομείς όπως  η έξυπνη εξειδίκευση, ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία, η ενέργεια, τα προηγμένα υλικά. «Εμείς ως Περιφέρεια είμαστε έτοιμοι. Είναι χρήσιμο να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την επιχειρηματική κοινότητα για το μετασχηματισμό της παραγωγικής μας βάση, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και ένα ισχυρό  παραγωγικό περιβάλλον στη Δυτική Ελλάδα» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης  Απόστολος Κατσιφάρας. 
Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο των επαφών με τις νεοεκλεγείσες Διοικήσεις των Επιμελητηρίων, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε ήδη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση με  τον  Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τη νέα διοίκηση. 
Κατά την επίσκεψή τους στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας,  ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από την  Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, τον  Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχιερηματικότητας  Κώστα Καρπέτα  και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.