HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ" - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο Πολιτιστικό Πολύκεντρο των Καλαβρύτων αλλά και το Διοικητήριο που θα μεταμορφω...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο Πολιτιστικό Πολύκεντρο των Καλαβρύτων αλλά και το Διοικητήριο που θα μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη νέα δομή εξυπηρέτησης των δημοτών.
Τα έργα που ξεκίνησαν εδώ και λίγους μήνες μετά από προσπάθειες του Δήμου και την τελική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να επαναφέρει προσωρινά το σχέδιο «Θησέας» ολοκληρώνονται.  
Τα κτίρια "φαντάσματα" βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο και σύντομα το Πολιτιστικό Πολύκεντρο θα ολοκληρωθεί και θα ακολουθήσει το νέο Διοικητήριο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.
Σήμερα στο Διοικητήριο, βγήκαν οι σκαλωσιές και οι προστατευτικές επικαλύψεις και πλέον αρχίζει να παίρνει την τελική του μορφή που θα κοσμεί το κέντρο των Καλαβρύτων.
Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ:
  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.