Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Χωρίς νίκη παρέμεινε το Σκεπαστό - Λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Αιγίου (ΦΩΤΟ)

Σ ένα ματς που θα μπορούσαν να το πάρουν και οι δύο, Σκεπαστό και Απόλλωνας Αιγίου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι...

Σ ένα ματς που θα μπορούσαν να το πάρουν και οι δύο, Σκεπαστό και Απόλλωνας Αιγίου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Τζήκα, πάλεψαν έχασαν ευκαιρίες αλλά πήραν μόνον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας και παρέμειναν χωρίς νίκη και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι, του Παναγιώτη Μυλωνά, είχαν περισσότερες ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή στο 62' όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Παπαδημητρόπουλου.  
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Νίκος Τρίγκας με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Τάγαρη και Κώστα Θωμόπουλο.









Ο αειθαλής Χρήστος Μικές 
Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην σημερινή παρουσία στο γήπεδο Καλαβρύτων, αγωνιζόμενο με τον Απόλλωνα Αιγίου, Χρήστο Μικέ. Με τον γράφοντα μας συνδέουν, κοινές παρουσίες στο Ζαβλάνι, στον θρυλικό  ΑΠΣ Ζαβλανίου, κάπου εκεί στην δεκαετία του ΄80. 
Πρόκειται για ένα, παίκτη κόσμημα για το Αχαϊκό ποδόσφαιρο, με μεγάλη και πετυχημένη πορεία στα γήπεδα της Α΄ Εθνικής και κυρίως παίκτη με ήθος και χαρακτήρα. 
Ο Χρηστάρας ακόμα αλωνίζει τα γήπεδα κι εμείς πλέον παλαίμαχοι εδώ και πολλά χρόνια τον καμαρώνουμε.
O Χρήστος Μικές γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1971 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από το Ζαβλάνι. Στο β' μισό της περιόδου 1989-90 έκανε τη μεταγραφή στην Παναχαϊκή, όπου έφτιαξε το όνομά του. Στους «κοκκινόμαυρους» αγωνίστηκε μέχρι το 1996 και το όνομά του είχε ακουστεί τότε για πολλές ομάδες της Α' Εθνικής.
Τελικά, ο Μικές κατέληξε στην Καλαμάτα, όπου έπαιξε μέχρι το 2000. Στην συνέχεια ακολούθησαν, ο Ιωνικός (2000-2003), Χαλκηδόνα (2003-05), Ατρόμητος (2005-06), Βέροια (2006-07).
Ο Χρήστος Μικές υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας ενόπλων που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων του 1997. Επίσης, αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων το 1988-89 στα προκριματικά του ευρωπαϊκού κυπέλλου ΟΥΕΦΑ
Του ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο.
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.