HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Με... παγωμένη μηχανή γνώρισε βαριά ήττα

Την χειρότερη φετινή της εμφάνιση έκανε χθες η Α.Ε.Καλαβρύτων στην αναμέτρηση με την Ζήρια στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων γνωρίζοντας β...

Την χειρότερη φετινή της εμφάνιση έκανε χθες η Α.Ε.Καλαβρύτων στην αναμέτρηση με την Ζήρια στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0.
Με θερμοκρασία -1 και σε χιονόπτωση, η ομάδα των Καλαβρύτων δεν... ζεστάθηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που φέτος, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, χτυπά στα ίσια κάθε παιχνίδι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας 
Όλα τα στραβά ξεκίνησαν από το 16' όταν ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε εντός περιοχής σε όχι επικίνδυνη φάση το επιθετικό της Ζήριας και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι.
Στο 27΄ ήρθε το 0-2, πάλι από αμυντικά λάθη και στο 35΄ το 0-3 όταν ο επόπτης έδειξε πλάγιο υπέρ των Καλαβρύτων (καθαρή φάση), με τον διαιτητή να δίνει όμως την μπάλα στην Ζήρια και να βγάζει σχεδόν μόνους τους τους επιθετικούς των φιλοξενουμένων που δεν δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν.
Το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο έγινε παρωδία, με την εξέδρα να εκρήγνυται και τους επόπτες και διαιτητή να χάνουν τελείως το παιχνίδι, εκνευρίζοντας τους παίκτες, όχι μόνον των Καλαβρύτων αλλά και της Ζήριας. Χαρακτηριστικό το 44΄ όταν ο Θ.Αναγνωστόπουλος ανετράπη με καθαρό φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και τον διαιτητή να αδιαφορεί. Το γήπεδο έγινε "ροντέο" μέσα έξω...
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό και το μόνο που έγινε ήταν το 4ο τέρμα των φιλοξενουμένων.
Η άσχημη κακή παρένθεση των Καλαβρύτων θα πρέπει να κλείσει και να δει το επόμενο κομβικό παιχνίδι με την Ακράτα, το Σάββατο 27/1, εντός έδρας.

Η διαιτησία:
Πολύ κακή η διαιτησία του κ. Χαράλαμπου Πετρόπουλου που κατάφερε να τινάξει ένα παιχνίδι στον αέρα χωρίς λόγο. Κακοί και οι βοηθοί κ.κ. Γιάννης Χάμουζας και Γιώργος Κουτρουμάνης...

Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν:
Λέσης, Αλεξόπουλος, (60΄Κατεργάργης) Τζόβολος (65΄Μπαχάς), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος Δημόπουλος, Θ.Αναγνωστόπουλος, Γκεράρντ,  Μαρής, Κουτρουμάνης, Γ.Αναγνωστόπουλος (60΄Σταματόπουλος)

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.