HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: "Αγρυπνία για τη σωτηρία της πατρίδος μας"

Ως είναι γνωστό, με πρωτοβουλία ομάδος πιστών της τοπικής μας Εκκλησίας από τον Αύγουστο του 2015 έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια προσευχ...

Ως είναι γνωστό, με πρωτοβουλία ομάδος πιστών της τοπικής μας Εκκλησίας από τον Αύγουστο του 2015 έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια προσευχητικού και λατρευτικού περιεχομένου με σκοπό την έντονη προσευχή προς την Υπεραγία Θεοτόκο για τη σωτηρία της πατρίδος μας.
Έτσι το πρώτο Σάββατο εκάστου μηνός είναι αφιερωμένο στην σωτηρία της Πατρίδας, άλλοτε με αγρυπνίες και άλλοτε με πρωινές Θείες Λειτουργίες. 
Για τον Ιανουάριο θα τελεστεί αγρυπνία από ώρα 8.30μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής 12ης Ιανουαρίου μέχρι τα ξημερώματα Σαββάτου 13ης Ιανουαρίου και στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου. 
Επειδή η ημερομηνία της νυχτερινής Θείας Λειτουργίας συμπίπτει με την ημέρα αγιοποιήσεως του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα ψαλλεί η Ακολουθία του Οσίου. 
Θερμότατα παρακαλούμε τούς Χριστιανούς μας να προσέλθουν και «ἐν ἐνί στόματι καί μιᾷ καρδίᾳ» να αναπέμψουμε θερμή ικεσία προς την Παναγία μας για την Πατρίδα μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.