Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τιμήθηκε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κυνηγώντας τον Μαζιώτη στην Κλειτορία

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή και για τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνο Τσουβάλα ήταν αυτή της βράβευσης του αστυνομικο...

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή και για τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνο Τσουβάλα ήταν αυτή της βράβευσης του αστυνομικού Γιώργου Παπαχριστόπουλου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Πάτρα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, στην καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, μετα την ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στις 10 Μαρτίου του 2014, στην Κλειτορία Αχαΐας.

Υποβασταζόμενος ο αστυνομικός παρέλαβε την τιμητική πλακέτα.
«Ήταν εξαιρετική η συγκίνηση η τιμή και η χαρά να βρίσκομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που έτρεμε από συγκίνηση . Είναι μια απόδειξη της προσφοράς της αστυνομίας στην κοινωνία και τον πολίτη» ανέφερε ο Αρχηγός για τον αστυνομικό και πρόσθεσε:
«Είναι χαρά πάντα για μένα η παρουσία μου στην Πάτρα, ένας τόπος στον οποίο έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.
Ο κ. Τσουβάλας ήρθε στην Πάτρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας που διοργάνωσαν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, Αξιωματικών και Αποστράτων
Ο Αρχηγός του Σώματος προ ημερών κρίθηκε διατηρητέος στη θέση του. Με την πόλη έχει ιδιαίτερους δεσμούς, καθώς έχει περάσει σε αυτή τα παιδικά του χρόνια, ενώ συγγενικά του πρόσωπα μένουν στην Πάτρα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.
Ο κ. Τσουβάλας απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες και μίλησε για τους δεσμούς του με την πόλη
από: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.