HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεργασία ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Περιφέρειας για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα

Η ανάπτυξη και περαιτέρω συνεργασιών σε δράσεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίαςτου αντιπεριφ...

Η ανάπτυξη και περαιτέρω συνεργασιών σε δράσεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίαςτου αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης  ΠΔΕ και προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Κώστα Μητρόπουλου και του Προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καθηγητή Βασίλη Τριανταφύλλου.
Στη διάρκεια αυτής έγινε εκτενής συζήτηση για την επιτυχημένη μέχρι σήμερα συνεργασία που υπάρχει με το εδαφολογικό εργαστήριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που λειτουργεί στην Αμαλιάδα με την επιστημονικήστήριξη του Εργαστήριου Εδαφολογίας, τουΤμήματος Γεωπονίας. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη, στην οποία συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος - καθηγητής Γιώργος Σαλάχας και ο επίκουρος καθηγητής Παντελής Μπαρούχας, στο διοικητικό συμβούλιο και στη θέση του προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής αντίστοιχα, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και στην επιστημονική στήριξη από το Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας & Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων στον Πύργο, σε σχέση με τη δημιουργία της ιστοσελίδας.
Εκτός των άλλων, έγινε επίσης συζήτηση για τα τμήματα του ΤΕΙ που λειτουργούν στην Αχαΐα, στην Ηλεία και στην Αιτωλοακαρνανία με αντικείμενό που άπτεται του πρωτογενή
τομέα και πώς μπορούν να συμβάλλουν στην τόνωσή του, δίνοντας προοπτικές και λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο.
Τέλος, η συζήτηση περιστράφηκε και στα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζουν κάποια τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, με κοινό στόχο να βρεθούν οι βέλτιστες και άμεσες λύσεις.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης εκ μέρους του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ο αντιπρόεδρος Ερευνας & Ανάπτυξης, καθηγητής Σπύρος Συρμακέσης, ο αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, καθηγητής Γιώργος Σαλάχας και ο αντιπρόεδρος Οικονομικών
Υποθέσεων, Διοικητικής Μέριμνας & Υποδομών, αναπληρωτής καθηγητής Κώστας Κουτσογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.