HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Οι Σύλλογοι Γονέων προετοιμάζουν το Καλαβρυτινό Καρναβάλι

Οι Σύλλογοι Γονέων, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, στα πλαίσια της γιορτής των Αποκριών θα πραγματ...

Οι Σύλλογοι Γονέων, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, στα πλαίσια της γιορτής των Αποκριών θα πραγματοποιήσουν και φέτος στην πόλη των Καλαβρύτων καρναβαλική εκδήλωση το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.
Στην εκδήλωση αυτή θα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές, γονείς, σύλλογοι, φορείς, χωριά, ομάδες, γειτονιές, παρέες..... από παντού.
Ζητούμενο από όλους μας  . . . τα παιδικά και των μεγάλων τα χαμόγελα, το κέφι, ο χορός, η συναισθηματική εκτόνωση, η ξενοιασιά. Άλλωστε . . . ο στολισμός του σώματος, οι μάσκες, η θεατρικότητα, το παιχνίδι των χρωμάτων, η μουσική, ο χορός, η κοινή συμμετοχή στο τελετουργικό και η γιορτινή ατμόσφαιρα, σπάνε τα όρια μεταξύ του ατομικού και του συλλογικού, του πραγματικού και του φανταστικού, του ρεαλιστικού και του πλαστού, του λογικού και του παραλόγου. . . 
Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν όλοι, το δικό μας, το Καλαβρυτινό Καρναβάλι και ας το αφήσουμε να μας συνεπάρει για λίγο. 
Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση, συμμετοχή και συνεργασία όλων .
Τα Διοικητικά Συμβούλια
των Συλλόγων
Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.