Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παλικαρίσιο "διπλό" με ανατροπή και μεγάλη μπάλα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

οι σκόρερ της ομάδας των Καλαβρύτων, Ντάλας και Γ. Αναγνωστόπουλος Μεγάλο "διπλό" και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε σήμερα ...

οι σκόρερ της ομάδας των Καλαβρύτων, Ντάλας και Γ. Αναγνωστόπουλος
Μεγάλο "διπλό" και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αιγείρας η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων αντιμετωπίζοντας της τοπική ομάδα "Θύελλα Αιγείρας".
Η ομάδα των Καλαβρύτων, με πολύ πάθος, άριστο στήσιμο και εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, κατάφερε να πετύχει το πρώτο διπλό για την φετινή σεζόν, σε μια δύσκολη έδρα, που την κάνει ακόμα πιο δύσκολη ο πλαστικός τάπητας που έκανε του παίκτες να παίζουν πάνω σε... τσιμέντο.

Ο αγώνας
Από το πρώτο λεπτό η ομάδα των Καλαβρύτων, έδειξε οτι κατεβηκε στην Αιγείρα με πολύ αποφασιστικότητα. Με την σέντρα και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μαρή, που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα των Καλαβρύτων. Στο 11' λεπτό, εξαιρετικός συνδυασμός, Παπαδόπουλου, Αναγνωστόπουλου Θ. και Κουτρουμάνη, που "έκρυψαν" την μπάλα, δημιούργησε την δεύτερη σημαντική ευκαιρία.
Στο 17' και σε ανύποπτη φάση, ασυνεννοησία άμυνας και τερματοφύλακα, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους από το πουθενά να βρεθούν, οδηγοί στον αγώνα, κάνοντας το 1-0.
Αφού πέρασε ένα μικρό χρονικό διάστημα "παγωμάρας", η ομάδα των Καλαβρύτων, βγήκε πάλι μπροστά και πίεσε για την ισοφάρηση. Στο 28' λεπτό έπειτα από πολύ έξυπνο και γρήγορο ελεύθερο του Λέση, ο Μαρής με μεγάλη ταχύτητα κέρδισε την μπάλα από τον αμυντικό της Αιγείρας, βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 37' ήρθε η ισοφάριση για τα Καλάβρυτα. Από φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος από αριστερά, ο Ντάλας που είχε προωθηθεί, εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην περιοχή της Θύελλας και με γυριστό πλασέ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Καλαβρύτων ήταν το ίδιο καταιγιστική σε φάσεις με σημαντικότερες αυτή του Μαρή στο 53' που από θέση βολής αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε, στο 61' πάλι με τον Μαρή που δεν κατάφερε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 79' μια μοναδική ευκαιρία με τον Αλεξόπουλο που βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 84' όταν ο Κουτρουμάνης βρέθηκε μόνος δυο μέτρα από την εστία αλλά το σουτ που έκανε προσέκρουσε στον τερματοφύλακα της Αιγείρας.
Το γκολ της νίκης, ήρθε για τα Καλάβρυτα στην εκπνοή του αγώνα. Στο 90' από πλάγιο που εκτέλεσε ο Διονύσης Καλαμαράς έκανε σέντρα μέσα στην περιοχή ο Θ. Αναγνωστόπουλος πήρε την κεφαλιά ο Μαρής που έφερε τον Γ. Αναγνωστόπουλο απέναντι στην εστία της Αιγείρας και με ψύχραιμο πλασέ, έδωσε την νίκη στα Καλάβρυτα.

Σημαντική προσθήκη
💣Πρώτη συμμετοχή σήμερα με την φανέλα των Καλαβρύτων για τον Χάρη Μαρή. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση που θα τονώσει την επιθετική γραμμή. Σημειώνεται, ότι ο έμπειρος φορ το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν φόρεσε την φανέλα του Φοίνικα Σαλμενίκου, μετρώντας 5 γκολ και 13 συμμετοχές. Στο ντεμπούτο του με τα Καλάβρυτα στο σημερινό παιχνίδι, έδειξε οτι είναι εξαιρετικός παίκτης με πολύ καλές τοποθετήσεις, αν και έχασε 3-4 μοναδικές ευκαιρίες όντας με πολύ τρακ και μην γνωρίζοντας ακόμα τους συμπαίκτες του. Η πορεία σίγουρα θα δικαιώσει την επιλογή της Διοίκησης που να σημειώσουμε έκανε στην περίπτωσή του κίνηση ματ σε πολλούς επίδοξους ομάδων που τον είχαν ήδη προσεγγίσει.

το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Χάρης Μαρής
Η διαιτησία:
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Πέτρο Στραγαλινό και Σπύρο Σταυρόπουλο. Δεν τα πήγαν άσχημα και ήλεγχαν πλήρως το παιχνίδι. Για μια φάση διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, όταν στο 70' δεν άφησε πλεονέκτημα σε παίκτη της Αιγείρας που είχε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:
Θύελλα Αιγείρας: Βασιλακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Αντρ. Μάρκου, Β. Σκάζας, Παπαχριστόπουλος, Ψαρράκος, Κλουκίνας, Αγγ. Σκάζας, Απ. Νακελλάρης, Β. Νακελλάρης, Εντ. Μάρκου (64΄ Κριτάκης)

Καλάβρυτα: Λέσης, Μπαχάς (66΄ Γ. Αναγνωστόπουλος), Χρ. Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάλας, Παπαδόπουλος, Καμπεράϊ (79΄ Διον. Καλαμαράς), Δημόπουλος, Μαρής, Κουτρουμάνης, Θ. Αναγνωστόπουλος,

Παραλειπόμενα:
😎Εξαιρετικό το στήσιμο την ομάδας από τον Κωστή Βλάχο αλλά πολύ αποτελεσματικές οι κινήσεις κατά την διάρκεια του αγώνα που ανακάτεψε πολλές φορές θέσεις και παίκτες δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα. Σημαντικότερη κίνηση να παίξει στο τελευταίο τέταρτο με δύο φορ περιοχής βάζοντας στην μάχη και τον Γ. Αναγνωστόπουλο που έδωσε με το τέρμα που σημείωσε το "τρίποντο" για τα Καλάβρυτα.
👶Επανεμφάνιση σήμερα μετά από απουσία τριών αγωνιστικών για τον Χρύσανθο Αλεξόπουλο. Ο μπακ των Καλαβρύτων έδωσε πολλές μάχες και παραλίγο να χριστεί και σκόρερ.
🙌Οι τραυματίες εδώ και πολύ καιρό Δημήτρης Καλαμαράς και Γιάννης Φάκος δεν έχουν χάσει παιχνίδι της ομάδας μέσα έξω, με πατερίτσες η χωρίς. Η αγάπη τους για τα Καλάβρυτα είναι τρομερή. Σήμερα του είδαμε να τρέχουν αν και εγχειρισμένοι για να πανηγυρίσουν με τους συμπαίκτες τους.  
💪Στο τέρμα της νίκης στο τελευταίο λεπτό, έγινε το ξέσπασμα παικτών και πάγκου που έγιναν όλοι ένα κουβάρι, αισθανόμενοι όλοι δικαιωμένοι για τις προσπάθειες τους.

MVP:
Συγκινητικές ήταν οι προσπάθειες όλων των παικτών των Καλαβρύτων. Αυτός που διακρίθηκε λίγο παραπάνω ήταν ο Κώστας Δημόπουλος που έτρεξε χιλιόμετρα και έκοψε τα πάντα.

        

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.