HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα οι Δόκιμοι Αστυνομικοί

Στα Καλάβρυτα βρέθηκαν σήμερα 140 Δόκιμοι Υπαστυνόμοι στα πλαίσια, πρωτοβουλίας και οδηγίας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη,Νίκου Τόσ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκαν σήμερα 140 Δόκιμοι Υπαστυνόμοι στα πλαίσια, πρωτοβουλίας και οδηγίας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη,Νίκου Τόσκα, να επισκέπτονται οι σπουδαστές των παραγωγικών σχολών, τις μαρτυρικές πόλεις και να γνωρίζουν την ιστορία τους. Οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής το Διοικητή τους,Αστυνομικό Διευθυντή,Βασίλειο Ρόκο, επισκέφθηκαν σήμερα, τον Τόπο της Εκτέλεσης και το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, αποτίοντας φόρο τιμής στο συγκλονιστικό Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Στον Τόπο της Θυσίας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων τους ενημέρωσε  για τα τραγικά γεγονότα του Ολοκαυτώματος και τα μηνύματα, που αυτό σήμερα, εκπέμπει. Επίσης επισκέφθηκαν και προσκύνησαν, στα μοναστήρια του Μεγάλου Σπηλαίου και της Αγίας Λαύρας. Τους σπουδαστές και τους Αξιωματικούς που τους συνόδευαν, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς και ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων κος Βασίλειος Σταθούλιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.