HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προειδοποίηση Παππά σε δημόσιους οργανισμούς για την κρατική διαφήμιση στα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης

Απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου για την τήρηση της αναλογίας με την οποία δίνεται κρατική διαφήμιση στα περιφερειακά μέ...

Απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου για την τήρηση της αναλογίας με την οποία δίνεται κρατική διαφήμιση στα περιφερειακά μέσα έδωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς.
«Είναι πολύ κρίσιμο στους ανθρώπους στο δημόσιο τομέα που διαχειρίζονται τα διαφημιστικά προγράμματα φορέων του δημοσίου, ότι η αναλογία 70-30 για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί. Στείλαμε και σχετική εγκύκλιο, η οποία ακριβώς αυτή την υποχρέωση και υπενθυμίζει ότι θα επιβληθούν πρόστιμα, εάν ένας φορέας δεν τηρεί το 30%», προειδοποίησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και πρόσθεσε ότι η τελευταία εγκύκλιος υποχρεώνει τους οργανισμούς του δημοσίου να διαβιβάσουν τον απολογισμό για το 2017 και τον προϋπολογισμό τους για το 2018.
«Αν το Μάρτιο διαπιστωθεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι οργανισμοί του δημοσίου οι οποίοι δεν τήρησαν το 70%-30%, τότε θα επιβληθούν πρόστιμα», είπε ο Νίκος Παππάς σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτή η αναλογία 70%-30% είναι μια πολύ «ταλαιπωρία αναλογία», διότι ενώ είχε ψηφιστεί με το νόμο Βενιζέλου το 1995, δεν έχει εφαρμοστεί διότι δεν υπήρξε μηχανισμός επιβολής.

Να σημειώσουμε οτι στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης η διαφήμιση θα περνά μόνον από τα αδειοδοτημένα μέσα ενημέρωσης που έχουν εγγραφεί στο online media, όπου έγκριση έχουν πάρει 500 περίπου μέσα πανελλαδικά μεταξύ των οποίων και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (το μοναδικό στην ορεινή Αχαΐα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.