Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΖΗΡΙΑ

Σε ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον τα Καλάβρυτα υποδέχονται σήμερα το απόγευμα στις 6:00 μ.μ  την Ζήρια, σε εξ αναβολής α...

Σε ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον τα Καλάβρυτα υποδέχονται σήμερα το απόγευμα στις 6:00 μ.μ  την Ζήρια, σε εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Τα Καλάβρυτα βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς (5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 8 ήττες) και τέρματα 25 υπέρ – 21 κατά και εντός έδρας έχουν 4 νίκες (Θύελλα Αιγείρας 4-0, Αργυρά 5-0, Κεραυνός 2016 1-0, Αναγέννηση/Αίας 3-0) και 4 ήττες (Φλόγα Ροδιάς 1-3, Α.Ε Δρεπάνου 1-2, Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-2, Διακοπτό 1-2).
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 29 βαθμούς (8 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες) και τέρματα 24 υπέρ – 16 κατά.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο αγώνας είναι για την 15η αγωνιστική και είχε αναβληθεί τότε λόγω της κακοκαιρίας και του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου. Την αναβολή είχε ζήτησε με έγγραφό της προς της ΕΠΣ Αχαΐας η Διοίκηση του Δημοτικού Σταδίου για την προστασία του αγωνιστικού χώρου και των αθλητών. Βέβαια ελάχιστοι κακοπροαίρετοι καλαβρυτινοί, προσπάθησαν να εκθέσουν την ομάδα των Καλαβρύτων, διασπείροντας και σημειώνοντας σε διάφορα blog's οτι η αναβολή προήλθε από... "στρατηγικό σχεδιασμό της ομάδας των Καλαβρύτων. Φρόντισαν μάλιστα, άμεσα ή έμμεσα, να ενημερώσουν και την διοίκηση της Ζήριας, που έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, αντιπροσωπεια για να ελέγξουν το στάδιο και που διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την ακαταλληλότητα του γηπέδου, διαψεύδοντας τις "Κασσάνδρες" και δικαιώνοντας την απόφαση για αναβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.