HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού

Το... οχυρό του ΟΑΚΑ έπεσε και ο Παναθηναϊκός "κατρακύλησε" εκτός τετράδας, καθώς ηττήθηκε με 75-70 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δ...

Το... οχυρό του ΟΑΚΑ έπεσε και ο Παναθηναϊκός "κατρακύλησε" εκτός τετράδας, καθώς ηττήθηκε με 75-70 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Το ρεκόρ των νταμπλούχων Ελλάδας υποχώρησε σε 12-7, τη στιγμή που η πρωτοπόρος ΤΣΣΚΑ συνεχίζει την προέλαση της με 15-4.  
Η... κατάρα της αστοχίας από τα 6.75 συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό (6/28 τρίποντα), ο οποίος άφησε εκτός... πλάνου άμυνα και επίθεση και αγωνίστηκε περισσότερο με τη ψυχή και τη βοήθεια του κόσμου. 
Νικ Καλάθης (13π., 11ασ.), Νίκος Παππάς (14π.), Θανάσης Αντετοκούνμπο (13π. το οποίο αποτελεί ρεκόρ καριέρας) και ο... αναγεννημένος Κέι Σι Ρίβερς (11π.) δεν ήταν αρκετοί για την υπεράσπιση της έδρας και του αήττητου...
Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ τιμώρησε λάθη και αστοχία, τη στιγμή που Οθέλο Χάντερ (12π.) στο πρώτο ημίχρονο και Σέρχιο Ροντρίγκεθ  (21π.) στο δεύτερο υπέγραφαν το «διπλό».

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 29-31, 51-51, 70-75
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Ρίβερς (0/5 σουτ), Παππάς 2, Ντένμον, Γκιστ 5, Λεκαβίτσιους, Γκάμπριελ, Όγκαστ 2, Καλάθης 2 (1/7 σουτ, 7 ασίστ), Αντετοκούνμπο 11.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Δημήτρης Ιτούδης): Ντε Κολό 2, Φριντζόν, Αντόνοφ, Ροντρίγκεθ 5 (1), Βοροντσέβιτς, Κλάιμπερν 4, Χίγκινς 4, Κουρμπάνοφ 2 (7 ριμπάουντ),Χάινς 4, Χάντερ 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.