HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεχίζονται τα μαθήματα ΣΚΑΚΙ

Από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) , ανακοινώνεται ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- από Δευτέρα 15 Ι...

Από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ανακοινώνεται ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- από Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 θα συνεχιστούν (πάντα ΔΩΡΕΑΝ) τα μαθήματα σκάκι, στους ίδιους χώρους και στα ίδια ωράρια που ήδη γίνονταν. Υπενθυμίζουμε ότι κάθε Δευτέρα, ο εξαίρετος Καθηγητής ζατρικίου κ. Χ. Σιέμπος, πραγματοποιεί αποδοτική διδασκαλία και αγώνες εξάσκησης σκάκι: στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαβρύτων (12.00-13.00), Δημοτικό Καλαβρύτων (13.15-15.15), Προαύλιο χώρο Γυμνασίου-Λυκείου Καλαβρύτων (15.30-17.30). Παραμένει σε εκκρεμότητα η δωρεάν παραχώρηση χώρου για τις Εκδηλώσεις και τους αγώνες του ΣΕΠΟΚΕ. 
Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες και όλους. Υπενθυμίζεται ότι σε όσες(ους) παρακολουθούν τα μαθήματα ζατρικίου, προσφέρεται (επίσης ΔΩΡΕΑΝ), κατάλληλο πρόγραμμα ασκήσεων-εξάσκησης στο σκάκι, με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη βασικών εννοιών ζατρικίου και την προετοιμασία μαθητών για τους σχολικούς αγώνες σκάκι 2018 (προκριματική φάση Καλαβρύτων-ημιτελική φάση Πάτρας και Πανελλήνια τελική φάση), αγώνες κατά τους οποίους τα Καλάβρυτα έχουν παρουσιάσει Πανελλαδικά (κατά το πρόσφατο παρελθόν) εξαιρετικά αποτελέσματα και διακρίσεις (πλασαρίσματα, κύπελλα και μετάλλια), αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται στον ΣΕΠΟΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.