Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση

2 περιστέρια να ’ρθουνε να φέρουνε ευχές 0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές 1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά 8 χιλιάδες όνειρα να...

2 περιστέρια να ’ρθουνε να φέρουνε ευχές
0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές
1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά
8 χιλιάδες όνειρα να βγούν αληθινά
Μέσα σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα υποδέχτηκε το Μάνεσι Καλαβρύτων τη νέα χρονιά. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου  πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και εν συνεχεία η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα του χωριού μας.
Μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση στο παραδοσιακό καφενείο «Αλώνι» ανταλλάσσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά. Ο ιερέας του χωριού μας , π. Γεώργιος Φ. Τζελέπης και ο σεβάσμιος μοναχός Γερμανός απο την Ι.Μ του Αγίου Γεωργίου ευλόγησαν την πίτα ευχόμενοι υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος προσέφερε ποτά και γλυκά εδέσματα στους παρευρισκομένους καθώς και πολλά πρωτοχρονιάτικα δώρα στους μικρούς μας φίλους.
Τα παιδάκια τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς σκορπίζοντας ελπίδα και χαρά σε όλους μας. Το φλουρί της βασιλόπιτας το βρήκε η δ. Βασιλική Μαντά κερδίζοντας ως αναμνηστικό δώρο ένα Tablet. Εγκάρδιες ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό καινούργιο έτος δόθηκαν από τον πρόεδρο της Τοπικής μας Κοινότητας, κ. Ιωάννη Κουτρουμάνη και τα μέλη του  Πολιτιστικού μας Συλλόγου.
Ευχόμαστε ολόψυχα το νέο αυτό έτος υγεία και αγάπη να βασιλεύουν παντού, συναισθηματική πληρότητα και ψυχική ηρεμία να ζεσταίνουν την καρδιά μας, δημιουργικότητα και πολλά χαμόγελα να ομορφαίνουν τη ζωή μας. Κάθε μας όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί αρκεί μέσα στην πυκνή ομίχλη του κόσμου και σε κάθε δυσκολία και δοκιμασία να επιμένουμε να αναζητούμε το φωτεινό μονοπάτι της ζωής. 
Καλή και ευλογημένη χρονιά!

Κατερίνα Νικολκοπούλου
Η Κατερίνα Νικολακοπούλου γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1991 και μεγάλωσε στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές. Έχει εργαστεί στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις. Επίσης, είναι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων και ασχολείται με την αρθρογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.