HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι παίκτες της ΑΕΚ παίζουν ποδόσφαιρο στο οικόπεδο της "Αγιάς Σοφιάς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ έστειλαν τις ευχές τους για το 2018 από το οικόπεδο που χτίζεται η "Αγιά Σοφιά&quo...

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ έστειλαν τις ευχές τους για το 2018 από το οικόπεδο που χτίζεται η "Αγιά Σοφιά" στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και άλλαξαν τις πρώτες πάσες τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και το βίντεο που δημοσιοποίησε:

"Τις δικές τους ευχές για καλή χρονιά με... «ευτυχισμένο 2018» αλλά «και του χρόνου... σπίτι μας» έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή τους, Μανόλο Χιμένεθ, πατώντας στον ήδη χαραγμένο αγωνιστικό χώρο της «Αγιά-Σοφιάς» με συγκίνηση και υπερηφάνεια! 

Διέσχισαν με το πούλμαν της ομάδας μας τη Λεωφόρο Δεκελείας, επέστρεψαν στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας, ενημερώθηκαν για το πρώτο στάδιο των έργων που ολοκληρώθηκε και για το δεύτερο στάδιο που ακολουθεί με την ανατολή του 2018 και με την προτροπή του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα, αλλά και τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, έπαιξαν για λίγο μπάλα στο λασπωμένο τερέν!  

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις ιστορικές στιγμές, αφού η μπάλα ακούμπησε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και παίχθηκε ποδόσφαιρο από την ομάδα μας για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια και το γκρέμισμα του πάλαι ποτέ «Νίκος Γκούμας» το 2003! 

Λίγο πριν αναχωρήσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ευχήθηκαν καλή χρονιά για το 2018, αλλά «και του χρόνου σπίτι μας» ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή με φόντο την εκκλησία της Αγίας Τριάδας! 

Τα δικά μας κάλαντα ακούστηκαν και πάλι μέσα από τον Ναό της ιστορίας μας! 
Από τη γη των προγόνων μας! Aπολαύστε το video του ΑΕΚ TV!

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.