Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 7/1/18

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή       Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χ...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή      
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι έθραυσε τον υαλοπίνακα θύρας σταθμευμένου  ταξί και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, ένα radio – cdplayer  και το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ.
Από την προανάκριση, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης την προηγούμενη ημέρα είχε αφαιρέσει με τον ίδιο τρόπο δράσης ακόμη ένα (1) ραδιόφωνο από σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα κλοπιμαία, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διέρρηξε οικία ημεδαπού και εισήλθε στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην Χώρα μας.

Σύλληψη ενός ανηλίκου ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Πατρών, ένας 12χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με έναν 7χρονο, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από υπάλληλο καφετέριας έναν υπολογιστή παλάμης (PDA).

Επίσης, συνελήφθη και η μητέρα του 12χρονου για το αδίκημα της παραμέληση της εποπτείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.