HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΕΚ 4άρα - ΠΑΟΚ 5άρα - Πανιώνιος 3άρα - ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Κιτρινόμαυρη… απόλαυση! Μετά από μια επιβλητική εμφάνιση, η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφ...

Κιτρινόμαυρη… απόλαυση!
Μετά από μια επιβλητική εμφάνιση, η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (34 β.) “πιάνοντας’ τον ΠΑΟΚ και περιμένοντας να δει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός την Κυτριακή στη Λάρισα.
Την καλύτερη του εμφάνιση με τους “κιτρινόμαυρους” έκανε ο Τάσος Μπακασέτας, που πήρε από το… χέρι την ομάδα του Χιμένεθ και την οδήγησε στη νίκη.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας (69΄ Μαρινάκης), Λουίς Ρόσα  (46΄ Κλέζιο), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Ρόσα (60΄ Τσοκάνης), Ντίας, Μοράρ.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι,  Γκάλο, Κονέ, Μπακασέτας (52΄ Μασούντ),  Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (60΄  Λόπες), Αραούχο (71΄ Γιακουμάκης), Λιβάγια.

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε το Λεβαδειακό στην Τούμπα
O ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 το Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας και έφτασε στην τέταρτη διαδοχική νίκη του στη Super League Σουρωτή. Σκόρερ των νικητών οι Μάτος στο 18΄, Κάμπος στο 48΄ και στο 59΄, Πρίγιοβιτς στο 57΄ και στο 89΄ με πέναλτι.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, στο δεύτερο εντός έδρας αγώνα της στην Τούμπα μέσα στη σεζόν με τη στήριξη των οπαδών της (ο προηγούμενος ήταν με τον Παναθηναϊκό) οι οποίοι δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (46΄ Τσίμιροτ), Πέλκας (77΄ Κουλούρης), Λημνιός (63΄ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.
Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Φαβάρο, Ζαραδούκας (58΄ Μπελγκαζουανί), Ομπιόρα, Νιάσε (63΄ Μητρόπουλος), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

«Κέρασε» με… τριάρα την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!
Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα, ο Πανιώνιος κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή την Κέρκυρα (3-1) και να ξεκινήσει θετικά το δεύτερο γύρο.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, εξαιτίας του τέρματος του Ντένις Επστάιν στο 43', ο Πανιώνιος κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα έφτασε στη νίκη με 3-1!
Με το «τρίποντο» οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ενώ οι «Φαίακες» παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς.
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης,  Μασούρας, Σαββίδης (46' Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου (76' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83' Πηνιώτης)
Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Γκράσι, Γεωργίου, Σοϊλέδης, Μπαλάφας (66' Κόντος), Σιόντης, Κρητικός, Επστάιν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.